Liikuntapalvelut

Vapaa-aika ja matkailu » Liikunta » Liikuntapalvelut

RYHMÄLIIKUNTA

Isonkyrön Liikuntapalvelut tarjoaa monipuoliset ryhmäliikuntatunnit Isokyrö Areenalla. Meille ovat tervetulleita kaikki kuntotasosta riippumatta ja matalalla kynnyksellä kokeilemaan erilaisia tunteja. Kokeneen ohjaajan opastuksella sinun on helppo myös ensikertalaisena tulla mukaan mukavaan porukkaan. Tunnilla saat vinkit ja tekniikat kevyempään ja haastavampaan tuntiin. Kaikki tarvittavat välineet tunneille löytyvät Areenalta, mukaan tarvitset siis vain kengät, vesipullon, joustavat vaatteet ja hikipyyhkeen.

Areenalla käytössä pukuhuoneet, joissa suihkut. Pukuhuoneet 3&4 löytyvät käytävältä rappusten oikealta puolelta. Ryhmäliikuntatunnit järjestetään ovv-alueella, yläkerrassa. 

RYHMÄLIIKUNTA AJANVARAUS

VARTTUNEIDEN LUKUJÄRJESTYS

Liikuntapalvelut Instagramissa

 

Varttuneiden lukujärjestys

RYHMÄLIIKUNTA JA KORONA

Tulethan tunneille vain täysin terveenä. Tunnin pystyt peruuttamaan 24h ennen sähköpostiisi saapuneen varausvahvistuksen kautta. Mikäli estyt myöhemmin, peruuta tuntisi mahdollisimman pian viestillä 050-314 2354, näin mahdollisesti jonossa oleva ehtii tulemaan tilallesi. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Yläkerrasta löytyy wc sekä käsidesi. Tunnin jälkeen jokainen putsaa omat välineensä, välineet desinfiointiin löytyvät salista.

 

 

 

LIIKUNNANOHJAAJA Serina Hemminki

"Aloitin Isonkyrön liikunnanohjaajana oppisopimuksella loppuvuodesta 2019 ja olen viihtynyt täälä erinomaisesti! Opiskelen tällähetkellä Varalan Urheiluopistolla ja tarkoitus valmistua liikuntaneuvojaksi 2021 lopussa. Opiskeluni suuntautuvat yksilövalmennukseen, uimaopetukseen ja uinninvalvontaan ja osan viikosta löydynkin uimahalli Pärskeestä. Oma intohimoni löytyy ehdottomasti ryhmäliikunnan- sekä kuntosaliohjaamisen puolelta, joita olenkin tehnyt työkseni viimeiset 10 vuotta. Tunnilla pyrin tsemppaamaan ja haastamaan, on ihana jakaa ja nähdä liikunnaniloa. Mottoni onkin "tosissaan, muttei vakavasti". Onnistuneeseen tuntiin kuuluu kolme HOOTA. 1. Hauskuus 2. Hyvä olo 3. Hiki! :) 

Kenenkään koolla, iällä tai kuntotasolla ei ole väliä ja on aina mukavaa kun uusia ihmisiä eksyy tunneille. Mielestäni meidän tunneilla on hirveän hyvä tiimihenki ja tsemppaus - jonne on helppo tulla.

Parhaiten minut tavoittaa arkisin ma-to serina.hemminki@isokyro.fi, numerosta 050 314 2354 tai Instagramin kautta; Isonkyron liikuntapalvelut."

 

KUNTOILUN MONIOTTELU 2021

Uudistunut kuntoilun moniottelu on käynnissä! 

Tähän voi osallistua kuka vain Isokyröläinen. Suorita valitsemasi laji ja ilmoita suorituksesi viimeistään suoritusajan päätyttä serina.hemminki@isokyro.fi 

Vuoden aikana siis neljä lajia suorittaneet palkitaan! 

 

Moniottelun lajit ja suoritusajat:

 

tammi-maaliskuu:

 • hiihto 20 km / 2 x 15 km / 3 x 12 km
 • retkiluistelu 20 km / 2 x 15 km / 3 x 12 km
 • lumikenkäkävely 1,5 h / 2 x 1 h
 • umpihankikävely (lunta vähintään 25 cm) 1h / 2 x 45 min
 • kävely Isonkyrön patikkareiteillä 2h / 2 x 1,5 h

huhti-kesäkuu:

 • pyöräily 30 km / 2 x 20 km / 3 x 15 km
 • rullaluistelu 20 km / 2 x 15 km / 3 x 12 km
 • potkupyöräily 15 km / 2 x 10 km

heinä-syyskuu:

 • kävely/juoksu 10 km / 2 x 7 km
 • (PoRan) iltarastit 2 x A-rata
 • liikuntapalvelujen polku-/suolenkille osallistuminen 2 eri kerralla
 • Isonkyrön Reserviläisten ja Reserviupseerien järjestämälle jotokselle osallistuminen
 • frisbeegolf Ylipäässä 3 kierrosta

loka-marraskuu:

 • uinti 1 km / 2 x 700 m / 3 x 500 m
 • vesijuoksu 1 h / 2 x 45 min
 • vesijumppa 1 h / 2 x 45 min / 3 x 30 min

 

HYVINVOINTIKORTTI 2021

Kuntalaisten Kunnossa kaiken ikää -liikuntakortti on nyt laajentunut Hyvinvointikortiksi. Liikuntasuoritusten lisäksi voit merkitä korttiin myös vuoden aikana kulttuurin ja kirjallisuuden parissa vietetyt hetket.

Pidä huolta sekä fyysisestä että psyykkisestä kunnostasi!

 

Voit noutaa hyvinvointikortin kunnantalolta, kirjastosta tai uimahallilta. Palauttamalla täytetyn kortin viimeistään 31.1.2022 osallistut pslkinto arvontaan.

 

POLKUPYÖRÄERGOMETRITESTI

Ergometrikuntotesti soveltuu tavallisille kuntoilijoille ja terveysliikkujille.

Varaa aikasi tai kysy lisää serina.hemminki@isokyro.fi 050 314 2354

Lue lisää: 

POLKUPYÖRÄERGOMETRITESTI