Nuorisopalvelut

Vapaa-aika ja matkailu » Nuoriso » Nuorisopalvelut

Nuorisopalvelut

Isonkyrön kunta järjestää nuorille toimintaa ympäri vuoden. Kunnanviraston katutason kerroksesta löytyy kunnan nuorisotila, joka on auki useana päivänä ja iltana viikossa. Loma-aikoina tarjolla on edullisia retkiä ja muuta tavallisesta poikkeavaa ohjelmaa.

 

Lisäksi vuosittain järjestetään nuorille suunnattuja tapahtumia, tempauksia ja esimerkiksi leffailtoja. Isonkyrön kunnan nuorisopalvelut pyrkii tekemään myös yhteistyötä seurakunnan nuorisotyön kanssa, tästä esimerkkinä jokaviikkoiset yhteiset koulupäivystykset koulukeskuksen ruokalassa ja uusien 7. luokkalaisten ryhmäytykset.

 

Nuorisotyön tarkoitus kunnassa on tarjota matalan kynnyksen palveluja kaikille 9-17-vuotiaille nuorille. Nuorisopalvelut antavat vaikutusmahdollisuuksia, tarjoavat kaikille avoimen vapaa-ajanviettopaikan ja turvallisen nuorisotyön ammattilaisen, jota lähestyä asiassa kuin asiassa, sekä neuvontaa ja ohjausta kunnan nuorille.

 Mistä saisin tietoa?

Hei nuori! Jos kaipaat tietoa tai neuvontaa, missä tahansa asiassa maan ja taivaan välillä, käänny meidän puoleen.
Autamme ja tuemme esimerkiksi opiskelu- ja työasioihin, seksuaalisuuteen, elämänhallintaan, harrastuksiin tai mihin tahansa muuhun liittyvissä kysymyksissä ja pohdinnoissa.
Soita, laita viestiä tai lähetä sähköpostia! Me ollaan täällä just sua varten!

 

Nuorten tieto- ja neuvontapalvelut Isossakyrössä:

 

Vapaa-aikaohjaaja

Heidi Kujala

0504393776

heidi.kujala(at)isokyro.fi

 

Saija Koskimäki

0504764221

saija.koskimaki(at)isokyro.fi

 

Etsivä nuorisotyöntekijät:

 

Katja Mäki

p. 050 340 8671
katja.maki(at)isokyro.fi

 

Anna Mäenpää

anna.maenpaa(at)isokyro.fi