Tapahtumat

Tapahtumat

Kolmen Tähden Polkaisu Ähtärissä

28.09.2024
KLO 09:00 - 15:00

 

Tervetuloa pyöräilemään leppoisasti ja tutustumaan Ähtärin kauniisiin maisemiin, luontoon ja eri nähtävyyksiin opastetulla elämyspyöräilyllä

Ruskansävytteinen pyöräilytapahtuma Ähtärissä auttaa irrottautumaan arjesta ja lataamaan akkuja syksyn ja talven varalle. Voit tulla yksin tai ryhmässä, läheltä tai kaukaa. Voit varata vaikka koko viikonlopun ja majoittua kohteissa, ja käyttää ajan rentoutumiseen, pyöräilyyn, ulkoiluun. Tule omalla pyörällä tai vuokraa pyörä Ähtäristä. Tapahtuman järjestävät ähtäriläiset maaseutumatkailuyritykset Valkeisen Loma ja Hyvölän Talo yhteistyössä.

Opastetulla elämyspyöräilyllä on rauhallinen vauhti, pysähdellään reitin varrella eri kohteissa ja tutustutaan Ähtärin nähtävyyksiin. Välipala ja lounas nautitaan taukopaikassa retken puolivälissä, lähtöpaikasta riippuen. Elämyspyöräily -pakettiin sisältyy opastus, välipala, runsas keittolounas, Kolmen tähden polkaisu -reppu, osallistuminen palkintojen arvontaan. Hinta 39 € / hlö. Varaa oma pyöräilysi haluamasi lähtöpaikan mukaan yrityksestä suoraan.

Reitin kokonaispituus noin 40 – 50 km, mutta jos et halua osallistua opastetulle yhteislähdölle, voit kiertää reitin oman aikataulun mukaan ja lähteä silloin reitille mistä ja mihin aikaan haluat, ja vierailla omavalintaisissa kohteissa. Reittikartan löydät mm. Outdoor Activesta.

Valkeisen Loma ja Hyvölän Talo

Hinta

Hinta 39 € / hlö Elämyspyöräily -pakettiin sisältyy opastus, välipala, runsas keittolounas, Kolmen tähden polkaisu -reppu, osallistuminen palkintojen arvontaan.

Lisätietoja

Paikka

Hyvölän talo

Lähtöpaikat Hyvölän Talo ja Valkeisen Loma

 

Osoite

Kaijantie 133, 63700, Ähtäri

 

Tapahtuman järjestäjä

Valkeisen Loma ja Hyvölän Talo

valkeisenloma@valkeisenloma.com

050-5336045