Päiväkoti Villimetsä

Varhaiskasvatus ja koulutus » Varhaiskasvatus » Varhaiskasvatusyksiköt » Päiväkoti Villimetsä (vuorohoito)

Päiväkoti Villimetsä

 

 

Villimetsän päiväkoti sijaitsee Välimäen asuntoalueella paritalossa osoitteessa Vennäntie 8. Yksikkö on auki tarvittaessa ympäri vuorokauden. Vuorohoitoon ei ole subjektiivista oikeutta, vaan hoitoajat määräytyvät huoltajien työn ja/tai opiskelun perusteella.  

 

Tuemme lasten kehitystä ja kasvua kaikessa toiminnassamme leikkien, laulaen, liikkuen sekä tutkien jokainen yksilö huomioiden. Toimintamme perustuu pienryhmätoimintaan. Kädentaitoja ja ohjattua liikuntaa tarjotaan säännöllisesti. Laulamme, pelaamme ja leivomme lasten mielenkiinnon mukaan. Kuuntelemme lasten toiveita ja parhaan mukaan pyrimme toiveet toteuttamaan.

 

Ulkoilemme päivittäin kahdesti. Meitä ei vesisateet tai pakkaset pidättele, vaan se antaa enemmänkin puhtia päivään ja tuo erilaiset leikit ja mahdollisuudet toimintaan. Ulkoilualueemme pääasiassa on omassa pihassa, josta löytyy monenlaisia virikkeitä jokaiselle vuodenajalle. Lisäksi käymme lähistöllä sijaitsevalla leikkikentällä sekä lähimetsissä touhuilemassa. Lisäksi hyödynnämme kuntoportaita sekä koulun kaukaloita toiminnassamme.