Tapahtumat

Tapahtumat

Nummirock Pikkujoulu 2024

02.11.2024
KLO 19:00 - 25:30

 

Legendaarinen Nummirock ei nuku talvellakaan, ja juhannuksen raskain festivaali yllättää tänä vuonna metallikansan järjestämällä pikkujoul

<h2>Nummirockin pikkujoulut vietetään 2. marraskuuta
Kauhajoen IKH Areenalla, Stam1na ja Turmion Kätilöt
laittavat tonttujen pyllyt pyörimään</h2>

Legendaarinen Nummirock ei nuku talvellakaan, ja juhannuksen raskain festivaali yllättää tänä vuonna metallikansan järjestämällä pikkujoulut, joista ei puutu jytyä: Kauhajoen IKH Areenalla lauantaina 2. marraskuuta järjestettävien Nummirockin pikkujoulujen tahdittajina toimivat loppuvuodesta Muistipalatsit II -kiertueelleen lähtevät Stam1na sekä Turmion Kätilöt!

Nummirockin ja Extra Large Musicin järjestämien kekkerien liput tulevat myyntiin tämän viikon perjantaina.

"Eikös se niin mene että, juhannuksen jälkeen tulee joulu, jonka jälkeen pian taas juhannus? Ja koska juhannus ja joulu ovat meille yhtä ja samaa ikuista juhlaa, eiköhän vedetä kunnon pikkujoulut!", Nummirockin väki toteaa.

Stam1nan tulevat seikkailut loppuvuodesta saavat Antti Hyyrysen jo nyt innostumaan.

”Kaukana ovat ehkä ajat, jolloin kiertueidemme nimet olivat lemiläisen sisäpiirijargonin ABC. Mutta Muistipalatsit II juhlistaakin yhtä uramme ehkä keskeisimmistä albumeista ja aikakausista. Vanhaa ja upouutta tullaan yhdistelemään edelleenkin. Palaset loksahtelevat paikoilleen!"

"Eikös ne oo lähes täyden palvelun pikkujoulut, kun samoissa juhlissa pyörii sekä rässipitti että diskopallo. Erittäin mukava päästä kohottelemaan nummirockilaisten pikkujoulutunnelmaa just lemiläisten ystäviemme kera. Nehän on vähän niinku savolaisia, mut ei ihan. Hoosianna, sanon minä, hyvä tästä tulee, ehkä", Turmion Kätilöiden Hannu "Master Bates" Voutilainen lisää.

Pikkujoulujen liput ovat myynnissä Lippu.fi:n verkkokaupassa ja myyntipisteissä.
Lippujen hinnat alkaen 39,50€.

Nummijärven maatalousjärjestö

Hinta

Hinnat alkaen 39,50€

Lisätietoja

Paikka

IKH Areena

 

Osoite

Pikikuja 16, 61800, Kauhajoki

 

Tapahtuman järjestäjä

Nummijärven maatalousjärjestö

tero@nummirock.fi

0503759010