Tapahtumat

Tapahtumat

Vanhusten viikon juhla

08.10.2024
KLO 12:00 - 15:00

 

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan vanhusten viikon juhlaa Lapualle tiistaina 8.10.2024 Vanhan Paukun Alajoki-saliin!

Valtakunnallisen vanhusten viikon juhlan teemana on tänä vuonna "hyvä arki, hyvä mieli".

Juhla alkaa kakkukahvituksella klo 12:00. Kahvituksen aikana Alajoki-salin aulassa on alueen hyvinvointityötä tekevien yhdistysten ja toimijoiden esittelypöytiä. Sedun lähihoitajaopiskelijat toteuttavat lisäksi erilaisia toimintakyvyn mittauksia (esimerkiksi verenpaine, puristusvoima) kahvituksen yhteydessä.

Juhlatilaisuus alkaa klo 13:00. Juhlan kesto on noin 2 tuntia. Juhlatilaisuudessa kuullaan juhlapuheet Lapuan kaupunginjohtaja Satu Kankareen, Kauhavan kaupunginjohtaja Vesa Rantalan ja Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan tuomiorovasti Jussi Peräahon pitäminä. Arjen aivoterveydestä kertoo Katja Kujala Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistys ry:stä. Arjen liikuntaa tuodaan tutuksi Hyvinvoiva Ikiliikkuja -hankkeen ja Lapuan kaupungin liikuntapalvelujen toimijoiden kautta. Hyvää mieltä juhlassa saadaan myös yhteislaulun ja esitysten avulla.

Juhlan järjestää Lapuan kaupungin vanhusneuvosto yhdessä Hyvinvoiva Ikiliikkuja -hankkeen kanssa. Juhlatilaisuus on avoin kaikille ikäihmisille, ikääntyneiden läheisille, ammattilaisille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

Tervetuloa yhteiseen juhlaan!

Lapuan Kaupungin Vanhusneuvosto yhdessä Hyvinvoiva Ikiliikkuja -hankkeen kanssa

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Paikka

Kulttuurikeskus Vanha Paukku

Alajoki-sali

 

Osoite

Vanhan Paukun tie 1, 62100 Lapua, 62100,

 

Tapahtuman järjestäjä

Lapuan Kaupungin Vanhusneuvosto yhdessä Hyvinvoiva Ikiliikkuja -hankkeen kanssa

-