Ajankohtaista

Ajankohtaista

Uusi Isokyrö-video julkaistu


03.08.2020

Kesällä 2020 kuvattu drone-video Isostakyröstä on julkaistu kunnan Youtube-kanavalla:

 

 

Aluksi videolla esitellään elämää suuremman Isonkyrön historiallisia nähtävyyksiä Kyrönjoen varrella. Suomen vanhimmalta teräksiseltä riippusillalta, Perttilän sillalta edetään Kyrö Distilleryn kautta Napuen taistelun muistomerkille ja edelleen jokivartta pitkin Pukkilansaaren kautta keskiaikaiselle Isonkyrön vanhalle kirkolle.

 

Seuraavaksi videolla esitellään keskustaajaman kunnallisia palveluja Kyröntien ja Pohjankyröntien risteyksen suunnalta edeten Kyröntietä pitkin valtatie 18 kohti. Isossakyrössä kaikki palvelut ovat käden ulottuvilla.

 

Yritystontteja esittelevässä osiossa esitellään valtatien 18 varren uusia liike- ja teollisuustontteja. Isossakyrössä on paljon hyviä liiketoimintaan soveltuvia tontteja, josta on puolen tunnin ajomatka kumpaankin maakuntakeskukseen, Seinäjoelle ja Vaasaan.

 

Lopuksi esitellään Lapinmäen uusi tasokas asuinalue, jossa voit toteuttaa unelmakotisi. Lapinmäen alueen tontit ovat monimuotoisia ja vaihtelevia kallioisessa maastossa. Tontit ovat rakennettavissa välittömästi ja niiden koko vaihtelee 1712-3680 m2:n välillä.

 

Videon kuvaus ja editointi: Juha-Matti Kuusikko


Takaisin uutisiin