Avoimet työpaikat

Työ ja yrittäminen » Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat -

Tuu meille töihin :)

Isonkyrön kunta käyttää työnhaussa hyväkseen Kuntarekry -järjestelmää, jossa avoimet työpaikat ilmoitetaan ja jonka kautta voi jättää sähköisen hakemuksen. Tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat näkyvät alla. Klikkaamalla työpaikan linkkiä pääset hakuilmoitukseen ja siitä edelleen jättämään hakemuksen.

 

Hakemuksen voit tehdä myös kirjallisesti, suosittelemme kuitenkin sähköisen hakemuksen tekoa. Mikäli haet useita paikkoja, säilyvät perustietosi järjestelmässä, jolloin sinun ei tarvitse kirjoittaa niitä useaan kertaan. HUOM: jos haet vaikkapa kolmea eri luokanopettajan paikkaa, Sinun tulee tehdä hakemus erikseen jokaiseen viranhakuun (sehän käy kätevästi kun olet jo kerran syöttänyt tietosi).

 

Kuntarekryssä haussa olevat paikat:

 

 

 

 

Nuorten työllistämistuki sekä lisäpalkkatuki yrityksille, järjestöille ja yhdistyksille.

 

Isonkyrön kunnassa on sijaisille tarvetta Palvelukeskus Laurilan  hoivaosastolla, palvelukodilla, kotipalvelussa sekä varhaiskasvatuksessa ja tukipalveluissa. Myös kouluilla on tarve opettajien ja koulunkäyntiavustajien sijaisille.

 

Lyhyemmät sijaisuudet järjestyy  Sarastian kautta ja jos pidempiaikainen työ kiinnostaa, niin ota yhteyttä suoraan ko. esimieheen.

 

Isonkyrön kunta julkaisee työpaikkailmoituksia myös TE-palveluiden sivuilla