Tapahtumat

Tapahtumat

Hotelli Mesikämmenen kesäterassiLIVE: Petra

02.08.2024
KLO 20:00 - 23:00

 

Elävää musiikkia Ähtärissä
<h2>Hotelli Mesikämmenen kesäterassiLIVE: Petra</h2>

Hotelli Mesikämmenen kesäterassin liveillat saavat jatkoa myös kesällä 2024. Keikkasarjan päättää perjantaina 2.8.2024 ihana Petra!

Laulaja ja lauluntekijä Petra Gargano aloitti uransa jo 13-vuotiaana supersuositun Tiktak-yhtyeen solistina. Tiktakin kymmenvuotinen ura huipentui omaan hallikeikkaan ja levyttäminen päättyi vuonna 2007. Lukuisat hitit ovat kuitenkin jääneet elämään radiotaajuuksille sekä ihmisten mieliin: “Heilutaan”, “Satuprinsessa” ja “Sankaritar”. Näitä biisejä on edelleen mahdollista kuulla livenä Petran omilla keikoilla hänen kattavan soolomateriaalin rinnalla.

Tiktakin jälkeen Petra onkin tehnyt soolouraa. Musiikillisesti Petran tuotanto yhdistelee tyylikkäästi pop- ja rock-elementtejä. Kappaleiden teemoissa kuuluu eletty elämä ja kokemukset uran varrelta. Petralle tärkeimmäksi teemaksi nouseekin toivo.

Luvassa on livemusaa kaikkiaan viitenä perjantai-iltana Meskarin terassilla aina klo 20 alkaen upean luonnon keskellä – tiedossa on taatusti tunnelmallinen ilta hyvän musiikin, juoman ja ruoan kera.

Rankkasateen sattuessa siirretään keikka hotellin yhteydessä toimivan Äx-klubin puolelle. Vapaa pääsy, ei ikärajaa. Tervetuloa!

Hotelli Mesikämmen & Ähtäri Events

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Paikka

Hotelli Mesikämmen

 

Osoite

Karhunkierros 149, 63700, Ähtäri

 

Tapahtuman järjestäjä

Hotelli Mesikämmen

reception@hotellimesikammen.fi

+358 30 62150