Tapahtumat

Tapahtumat

Komediafestivaali on the road

02.08.2024
KLO 19:00 - 21:00

 

Komediafestivaali on the road saapuu Lapualle Vanhan Paukun tapahtumatelttaan. Lavalla nähdään Ali Jahangiri, Ilari Johansson ja Niko Kivelä

Komediafestivaali On The Road 2024

Elokuun ehkä naurettavin stand up -kiertue lähtee liikkeelle 2.8.2024 Lapualta ja päättyy kuukautta myöhemmin Heinolaan. Kiertueella ovat mukana Ali Jahangiri, Ilari Johansson ja Niko Kivelä. 

Pe 2.8. Vanhan Paukun tapahtumateltta, Lapua

Showtime 19:00, ovet auki 18.00.

Esityksen kesto 1h 45 min - 2h. Esityksessä on tauko.

Liput myy www.lippu.fi ja R-Kioskit kautta maan. 

Liput ennakkoon 30€, ovelta 35€ jos vaan suinkin on jäljellä (yleensä ei oo).

Ikärajasuositus 16v.

ESIINTYJÄT:

Ali Jahangiri on älykäs ja vimmainen koomikko, jonka rohkea ja räiskyvä, mutta samalla ajatuksia herättävä komiikka ravistelee perinteisiä käsityksiä. Ali ei pelkää kohdata yleisöä silmästä silmään ja heittäytyä tilanteisiin, jotka voivat olla polttavan kuumia. Alin stand up on kuin tulinen chilikastike - se polttaa ja pistää, mutta samalla jättää makean jälkimaun. Alin esiintymisissä on aina läsnä lämmin nauru ja aito kiinnostus yleisöä kohtaan, mikä tekee hänestä rakastettavan hahmon niin lavalla kuin sen ulkopuolellakin.

Ilari Johansson on stand up -maailman oma hurmuri, jonka sanat ovat kuin taikasauvan heilautus ja hetkessä koko show on täynnä rajatonta riemua. Tämä improvisoinnin mestari saa aikaan vapaapudotuksen, jossa ei tunneta sääntöjä eikä pidätyksiä – vain puhdasta ja raakaa naurua. Kestosuosikin vahvuus on aivan upea ilarimaisuus, joka puhuttelee vuodesta toiseen. Eturivissä saat uuden kampauksen!

Niko Kivelä tunnetaan erinomaisesta lavakarismastaan ja kyvystään luoda vuorovaikutteinen tunnelma yleisön kanssa. Niko nappaa yleisöstä spontaaneja reaktioita. Hän herättää henkiin mimiikallaan ja äänenkäytöllään hahmot, esineet ja kaiken muun tarpeellisen. Nikon huumori on kuin napakka oikea koukku suoraan leukaan – se iskee, puree ja saa yleisön repeämään naurusta.

Järj. Häjy Live Oy 

Häjy Live Oy

Hinta

Liput ennakkoon 30€, ovelta 35€ (jos jäljellä)

Lisätietoja

Paikka

Kulttuurikeskus Vanha Paukku

Vanhan Paukun tapahtumateltta

 

Osoite

Vanhan Paukun tie 1, 62100,

 

Tapahtuman järjestäjä

Tuomas Lahdenperä

hajylive@gmail.com

0503441232