Tapahtumat

Tapahtumat

Kulttuurikuppi - Alajärvi

06.09.2024
KLO 08:30 - 10:00

 

Kulttuurikuppi Alvar Aalto -viikolla: Tervetuloa verkostoitumaan kera aamukahvin!

Luvassa on verkostoitumistilaisuus, jossa jaetaan luovien alojen tuottajuuteen sekä toimialaan liittyviä asioita ja ongelmia hauskassa, positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Kutsumme kahville kaikki luovien alojen tuottajat ja tuottajanomaisissa tehtävissä toimivat henkilöt niin vapaalla kentällä kuin organisaatioissa ja kunnissa sekä alalle valmistuvat opiskelijat työelämään siirtymisen nivelvaiheessa.

Tutustumme aamun aikana museosihteeri Marjut Mässbackan johdolla Kirsten Kleie:n ”Ainoa etsimässä” – valokuvanäyttelyyn, joka on ollut aiemmin esillä Nelimarkka-museon taiteilijaresidenssissä vuonna 2023. Näyttely pyrkii  tuomaan esiin uuden näkökulman Alvar Aallon elämään, nostamaan esiin naisen, Aino Aallon, suuren miehen varjosta. Samalla Marjut esittelee Villa Väinölää sekä kertoo lyhyesti myös muista Alvar Aallon Alajärven kohteista.

Saman päivän aikana on tarjolla paljon muutakin ohjelmaa Alvar Aalto -viikon tiimoilta (suurin osa ohjelmasta on maksutonta):

Alvar Aalto -viikko Alajärvellä 30.8.-8.9.2024

Viikon ohjelma löytyy täältä: https://alajarvi.fi/aalto/ohjelma/

Pe 6.9. ohjelmassa useita mielenkiintoisia luentoja, näyttelyitä, esittelyitä ja tilaisuuksia koko päivän ajan.

Koko viikon esittely: https://alajarvi.fi/aalto/

Alvar Aalto -viikko mainos 2024:  https://youtu.be/H3DS4S40tVc

Mahdollisuus yhteiskyytiin Seinäjoelta Alajärvelle ja takaisin hanketoimijoiden kyydissä! Jos tarvitset kyydin, ota yhteyttä satu.metsomaki@seamk.fi.

Tilaisuus on maksuton, mutta koska tarjoamme tilaisuudessa aamukahvit, ilmoittauduthan 3.9. mennessä tästä, niin tiedämme varata sopivan määrän murua.

Kulttuurikuppeja järjestetään kuukausittain eri puolilla Etelä-Pohjanmaata. Kulttuurikupit ja aamukahvit tarjoaa Tuottajakeskus Living Lab –hanke, joka on Euroopan unionin osarahoittama ja jota koordinoi Tampereen ammattikorkeakoulu kumppaneinaan Metropolia Ammattikorkeakoulu, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Humanistinen ammattikorkeakoulu ja elävän musiikin edunvalvontajärjestö LiveFIN ry.

SeAMK

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Paikka

Villa Väinölä

Väinöntie 4, 62900 Alajärvi

 

Osoite

Väinöntie 4, 62900, Alajärvi

 

Tapahtuman järjestäjä

Satu Metsomäki

satu.metsomaki@seamk.fi

0408300352