Tapahtumat

Tapahtumat

Luova ilta: akvarellimaalauspaja

05.10.2024
KLO 16:00 - 18:00

 

Avoin maalaustyöpaja, jossa luot oman teoksesi akvarelliväreillä!

La 5.10. klo 16-18

Seinäjoen taidehalli, työpajatila Itikka (2. krs)

Tule maalaamaan oma teoksesi akvarelliväreillä! Työpajassa vieraillaan nykytaidenäyttelyssä, jonka jälkeen maalataan oma taideteos akvarelliväreillä. Maalauspohjana on laadukas akvarellipaperi, josta saat valita eri kokoja.

Työpajaan voi osallistua aloittelija tai jo pidempään maalannut. Työpajaa ohjaa Seinäjoen taidehallin ohjaaja, joka antaa vinkkejä maalaamiseen. Maalauksen saa kotiin vietäväksi.

Maalaustyöpaja järjestetään pedatila Itikassa, Kalevan Navetan 2. kerroksessa. Maalaamisen oheen voi halutessaan ostaa virvokkeita Äärellä-ravintolasta. Rento maalaustyöpaja sopii ohjelmanumeroksi myös samanaikaisesti järjestettävien Juurella Viinijuhlien vieraille!

Osallistumismaksu on 25 €/henkilö. Hinta sisältää palvelumaksun, maalausmateriaalit ja ohjauksen. Juomat ja muut tarjoilut eivät sisälly hintaan. Työpajaan mahtuu 12 osallistujaa.

Työpajaan ilmoittaudutaan ennakkoon NetTicket-verkkokaupassa. Ilmoittautuminen on sitova. Muutostilanteissa ota yhteys: taidehalli@seinajoki.fi

Työpaja järjestetään samanaikaisesti Juurella Viinijuhlien kanssa lauantaina 5.10.2024. Lue lisää tapahtumasta: juurella.fi/viinijuhlat2024

Vinkki: Luova ilta -työpajoja on tilattavissa myös työ- ja kaveriporukoille. Työpaja sopii hyvin esimerkiksi pikkujouluihin tai tyhy-toimintaan!

Lue lisää Taidehallin palveluista: seinajoentaidehalli.fi/palvelut

Kuva: Tuukka Kiviranta

Seinäjoen taidehalli

Hinta

25 €/hlö

Lisätietoja

Paikka

Seinäjoen taidehalli, taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta

Nyykoolinkatu 25

 

Osoite

Seinäjoen taidehalli, 60100, Seinäjoki

 

Tapahtuman järjestäjä

Soile Haapala

soile.haapala@seinajoki.fi

050 514 3407