Tapahtumat

Tapahtumat

PatsasPyöräily

02.08.2024
KLO 18:00 - 20:00

 

PatsasPyöräily on opastettu pyöräilykierros, jossa tutustutaan Seinäjoen julkisen taiteeseen.

Tule tutustumaan Seinäjoen julkiseen taiteeseen yhdessä Taidehallin oppaan kanssa. PatsasPyöräily on ohjattu pyöräilykierros, jossa tutustutaan valikoituihin julkisen taiteen teoksiin. Pyöräilytahti on rauhallinen ja sopii kaikenikäisille, myös lapsille aikuisen seurassa. Reitin varrella pysähdytään julkisen taiteen teosten äärelle.

Kierros alkaa taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan pihasta. Reitti kulkee joen vartta pitkin Uimahalli-Urheilu-talolle, josta jatketaan Myllysaarenpuiston kautta Pruukinrannan asuinalueelle. Pruukinrannasta palataan Törnävän kautta takaisin keskustaan. PatsasPyöräily päättyy keskustaan Keskustorille. Kierroksen pituus on n. 10 kilometriä. Reitti uudistettiin viime kesänä 2023.

Kesän 2024 PatsasPyöräilyt järjestetään ti 13.6. ja pe 2.8. klo 18 alkaen. Kierros kestää n. 2 tuntia. Lipun hinta on 10 €/aikunen. Alle 18-vuotiaille kierros on maksuton. Varaa paikkasi etukäteen NetTicket-verkkokaupasta. Ilmoittautuminen on sitova. Lippuja myy myös Kalevan Navetan info. Kierrokselle mahtuu 15 osallistujaa.

PatsasPyöräilyn ohjaa taidekasvattaja Minna Peltoniemi. Seinäjoen taidehalli suosittelee pyöräilykypärän käyttämistä. PatsasPyöräilyssä on säävaraus. Huonon sään sattuessa lipun voi vaihtaa toiseen ajankohtaan tai rahat palautetaan osallistujalle.

Seinäjoen taidehalli

Hinta

10 €/aikuinen, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi

Lisätietoja

Paikka

Seinäjoen taidehalli, taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta

Lähtöpaikka: Kalevan Navetan etuovi

 

Osoite

Seinäjoen taidehalli, 60100, Seinäjoki

 

Tapahtuman järjestäjä

Minna Peltoniemi

minna.k.peltoniemi@seinajoki.fi

0405377716