Tapahtumat

Tapahtumat

Tohnin Touhuteatteri: Kylän viimeinen inkkari

27.07.2024
KLO 14:00 - 15:45

 

Tanja Puustinen-Kiljusen hulvattomassa maalaiskomediassa nykytrendin televisiotuotanto kohtaa omaan aikaansa jämähtäneen tuppukylän.

Tohnin Touhuteatteri on jälleen mukana kesäteatterikaudessa, sillä näytelmäryhmä on valmistellut heinäkuun viihdykkeeksi Tanja Puustinen-Kiljusen hulvattoman maalaiskomedian ”Kylän viimeinen inkkari“. Näytelmän teemoissa nykytrendin televisiotuotanto kohtaa omaan aikaansa jämähtäneen tuppukylän väen.

Eräänä päivänä korjaamon edessä penkillä makasi intiaaniksi pukeutunut vanha mies poltellen rauhan piippua. Kukaan ei tiennyt mistä hän on tullut ja mihin hän on menossa. Ronski-Reetta ja Jakohihna-Jallu epäilevät, että mies on sukulainen ja antoivatkin ukon jäädä korjaamon kulmille asustelemaan. Siinä sitä on intiaanielämää vietetty jo toista kesää, mutta nyt korjaamon ympärillä alkaa tapahtua merkillisiä asioita.

Kuinka kylälle ilmestyvä Falle Jägerin sisustusohjelman kuvausryhmä, kadonnut pastori ja aina kaikkialla oleva inkkari liittyvät toisiinsa ja voivat saada tällaisen sotkun aikaan?

Tohnin Touhuteatterin harrastajanäyttelijöiden porukka on toteuttamassa 16. kesän näytelmää Janne Vuorelan ohjauksessa. Näytelmästä järjestetään heinäkuussa yhdeksän ulkoilmanäytöstä jo ennestään tutussa Vetolassa. Esitykset on toteutettu yhteistyössä Lakeudenportin kansalaisopiston kanssa ja näytösten käytännön järjestelyistä vastaa Tohnin kyläseura ry.

Ulkoilmanäytös, kesto 40min+väliaika+30min. Väliajalla Tohnin kyläseura ry:n puffetti.

Katsomoa katettu 120 paikkaa, äänentoisto, ei sateenvarjoja.

Tervetuloa!

Tohnin kyläseura ry

Hinta

15€, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi

Paikka

Tohnin Touhuteatteri

 

Osoite

Kiiltomäentie 122, 63640, Alavus

 

Tapahtuman järjestäjä

Janne Vuorela

janvuore@hotmail.com

040 834 7503