Tapahtumat

Tapahtumat

Viisi naista kappelissa

27.09.2024
KLO 19:00 - 21:30

 

Räsäsen hautajaisissa on paikalla viisi naista, ei muita. Miksi juuri he, se selviää nopeasti

Viisi naista saapuu siunauskappeliin. Tunnelma on latautunut, suru ja hämmennys täyttävät ilman. He ovat tulleet saattamaan viimeiselle matkalleen Kalervo Räsästä, itsemurhan tehnyttä myyntimiestä. Mutta kuka on kutsunut heidät? Ja mikä yhdistää näitä naisia Kalervoon?

Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura kutsuu sinut mukaan kiehtovaan tragikomediaan, jossa kuolema ja huumori kietoutuvat toisiinsa. Näytelmän keskiössä on Kalervo Räsänen, ristiriitainen ja salaperäinen mies, jonka todellinen luonne jää naisille hämärän peittoon.

Äiti, entinen vaimo, nykyinen vaimo, rakastajatar ja unelmien kohde – jokaisella naisella on oma tarinansa Kalervosta. Heidän kohtaamisensa kappelissa on täynnä tunteiden myrskyä, paljastuksia ja yllätyksiä. Vähitellen he alkavat ymmärtää, etteivät he koskaan tunteneet Kalervoa täysin.

Viisi naista kappelissa on tarina rakkaudesta, menetyksestä ja itsensä etsimisestä. Se on koskettava ja humoristinen kuvaus ihmissuhteista ja niiden monimutkaisuudesta. Seppälän taitava kynä maalaa elävän kuvan hahmoista ja heidän tunteistaan, ja tarina pitää otteessaan alusta loppuun.

Näytelmä on saavuttanut suuren suosion sekä kotimaassaan että ulkomailla. Se on käännetty useille kielille ja sitä on esitetty lukuisissa teattereissa ympäri maailmaa. Ei ihme, sillä Viisi naista kappelissa on tarina, joka koskettaa kaikkia.

Haluatko sukeltaa syvälle ihmissuhteiden kiehtovaan maailmaan?

Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura

Hinta

25 euroa

Lisätietoja

Paikka

Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura

 

Osoite

Rintalantie 37, 62410, Kauhava

 

Tapahtuman järjestäjä

Joonas Autio

joonas.autio@yns.fi

0505643347