Tapahtumat

Tapahtumat

Ilmaistapahtuma: yhteislaulua livebändin kanssa

25.06.2024
KLO 18:00 - 22:00

 

Allsång på Skansen, mutta Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuralla! Nu kör vi!

Kortesjärven Suvipäivät ovat täydessä vauhdissa, ja yleisö laulaa sydämensä kyllyydestä! Tämän kesän huippuhetki on tiistaina 25.6., kun Kortesjärven Ylikylän nuorisoseuralla Mika Peltoniemi Orchestra säestää yhteislauluiltaa. Tule mukaan nauttimaan musiikista ja tunnelmasta!

Mutta mitä yhteistä on Kortesjärven Suvipäivillä ja Tukholman Allsång på Skansenilla? No, molemmat tapahtumat starttaavat juhannuksen jälkeen – mutta tietenkin ensin lauletaan Kortesjärvellä! Pernilla Wahlgren valmistautuu samaan aikaan Tukholmassa kauden ensimmäiseen jaksoon, mutta meillä täällä Kauhavalla laulattaa Mika Peltoniemi Orchestra. Onko parempaa tapaa viettää kesäiltaa kuin yhteislaulun ja hyvän musiikin parissa?

Jos tiistai 25.6. ei sovi kalenteriisi, älä huoli – Kauhavan kaupungissa on muitakin yhteislaulu-iltoja. Esimerkiksi lauantaina 8.6. voit suunnata Onnelan kesäteatteriin klo 16, tai tiistaina 13.8. Ylihärmän Nuorisoseuralle klo 18. Ja jos haluat nauttia musiikista vielä elokuussa, suuntaa Mäenpään kylätalolle sunnuntaina 25.8. klo 17.

Tervetuloa mukaan laulun ja hyvän fiiliksen pariin – Kortesjärven Suvipäivät ovat täynnä musiikkia ja yhteisöllisyyttä!

Tapahtuma tuotetaan yhdessä Kauhavan kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Kauhavan kaupunki & Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Paikka

Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura

 

Osoite

Rintalantie 37, 62410, Kauhava

 

Tapahtuman järjestäjä

Joonas Autio

joonas.autio@yns.fi

0505643347