Ajankohtaista

Vapaa-aika ja matkailu » Kirjasto » Ajankohtaista

Ajankohtaista

 

Kirjasto avataan poikkeusjärjestelyin 1.6.2020 alkaen

  • Omatoimikirjasto on auki ma-su klo 7-21.
  • Virkailija palvelee tiskillä ma-pe klo 12-15. Kirjastoon tullaan sisään omatoimikirjaston lukijan kautta, jolloin jälkikäteen on tarvittaessa selvitettävissä, ketkä henkilöt mahdollisesti ovat altistuneet koronavirukselle, mikäli jollain kirjastossa olleella henkilöllä tauti todetaan. Tarvittaessa kirjastoon pääsee sisään soittamalla ovikelloa.
  • Myös asiointipiste on auki ma-peklo 12-15.

 

 

 

 

 

Kirjasto suljetaan 18.3.-31.5.2020 väliseksi ajaksi (myös omatoimiaika). Kirjaston sulun aikana

myöhästymismaksuja ei kerry ja lainojen palautusajat siirtyvät automaattisesti sulun päättymiseen
saakka. Lisäksi palautusluukku on avoinna ja sinne voi jättää palautukset.

Isonkyrön kunnan koronavirustiedote 17.3.
https://isokyro.fi/ajankohtaista/Koronavirustiedote-17.3.2020-151.html

 

Kirjastolla järjestettävät yleisötilaisuudet perutaan 16.3.-31.5.2020.VALOKUVANÄYTTELY
Reijo Kärkkäisen valokuvanäyttely kirjaston tietotorilla maaliskuun ajan (jatkuu vielä jonkin aikaa kirjaston aukeamisen jälkeen). Tervetuloa!

Näyttelyn valokuvat on otettu vuosien varrella eri puolilta Pohjanmaata, pääasiassa Kyrönjoen varrelta.POIKKEUS AUKIOLOSSA

 

SULJETTU TOISTAISEKSI


SATUTUNNIT

 

Joka toinen perjantai klo 10-10.30. Satutunnit on tarkoitettu alle kouluikäisille kotona hoidetuille ja päivähoidon lapsille yksin tai aikuisen seurassa.

 

Seuraavat satutunnit :

 

Tervetuloa!

OMATOIMIKIRJASTO KÄYTTÖÖN ISONKYRÖN KIRJASTOSSA!

Omatoimiaika on päivittäin klo 7-21, jolloin kirjaston käyttö tapahtuu omatoimisesti.

Lisäksi

Saadakseen omatoimikirjaston käyttöoikeuden, asiakkaan tulee hyväksyä omatoimikirjaston käyttösäännöt ja rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityminen tapahtuu kirjaston henkilökunnan palveluaikoina. Omatoimikirjaston käyttösäännöt.

 

Omatoimikirjasto lisää kirjaston aukioloaikoja. Henkilökunta on paikalla kuten tähänkin asti :
MA-TO 12-19
PE 12-17
LA 10-14
JUHLAPYHIEN AATTOINA 10-16

 

 

Eepos-kirjastojen maksut voi hoitaa verkossa

Eepos-kirjastot eli Etelä-Pohjanmaan kaikki yleiset kirjastot sekä Laihia, Isokyrö, Kaskinen, Perho ja Veteli ovat ottaneet verkkomaksamisen käyttöön Eepos-verkkokirjastossa. Jatkossa asiakas voi verkkopankkitunnuksiaan käyttämällä maksaa velkasaldoltaan kirjaston myöhästymismaksut, kuljetusmaksut ja noutamattomat varaukset. Sen sijaan arvonlisäveroa sisältäviä maksuja (esim. kassit, kopiot) ei verkossa voi teknisistä syistä maksaa. Myöskään tuhoutunutta aineistoa ei voi korvata verkkomaksulla. Verkkomaksamisen alaraja on 0,65 euroa. Ylärajaa ei ole.
Huomioitavaa on, että asiakastiedoissa on oltava sähköpostiosoite, jotta verkkomaksaminen on mahdollista (kuitti maksusta lähetetään sähköpostiin).

 

Eepos-verkkokirjastoon kirjaudutaan omalla kirjastokortin tunnuksella sekä salasanalla, jonka saa kirjastosta jos sitä ei vielä ole.

 

EPRESS- JA EMAGZ-VERKKOLEHTIPALVELUT KIRJASTOSSA

 

Kirjaston lehtilukusalin vieressä oleva tietokone on varattu verkkolehtien lukemiseen. Valikoimassa on yli 200 sanomalehteä (mm. Pohjankyrö) ja 27 aikakauslehteä. Niiden uusin numero sekä edellisiä vuosikertoja on luettavissa. Yhtä lehteä voi samaan aikaan lukea rajoitettu määrä käyttäjiä. Mikäli haluamasi lehden lukuoikeus on käytössä, yritä hetken kuluttua uudelleen. Palvelut toimivat muillakin kirjaston asiakastietokoneilla osoitteissa www.emagz.fi ja www.epress.fi

 

Uusi Rockaway -e-palvelu musiikin soiton opettelemiseen!

 

Rockaway -palvelun avulla voi opetella musiikin soittamista. Palvelusta löytyy suomalaisia opetusvideoita kurssien/oppituntien muodossa. Asiakkaat voivat lainata kurssin itselleen ja opetella omaa haluamaansa tahtia. Palveluun kirjaudutaan kirjastokortin tunnuksella ja salasanalla (jonka saa kirjastosta jos sitä ei vielä ole). Ensimmäisellä lainauskerralla asiakas joutuu vielä rekisteröitymään Rockway-palveluun. Tämän jälkeen kurssien lainaaminen on täysin ilmaista. Palvelu löytyy osoitteesta: http://kirjastot.rockway.fi/eepos/

 

NÄYTTELYT:

Valokuvanäyttely maaliskuussa (jatkuu toukokuussa)
Näppi-näyttely (ajankohta ilmoitetaan myöhemmin)
Mimosa-näyttely (ajankohta ilmoitetaan myöhemmin)