Ajankohtaista

Vapaa-aika ja matkailu » Kirjasto » Ajankohtaista

Ajankohtaista

 

 

Kirjaston aukioloajat

1.9.2020 alkaen

 • Omatoimikirjasto on auki ma-su klo 7-21.
 • Virkailija palvelee (asiointipiste myös auki):
  • ma-to klo 12-19
  • pe klo 12-17
  • la klo 10-14

 • Kirjasto jatkaa aikaisemmin esiteltyä uloslainaamista (ks. tarkemmat ohjeet alla) toistaiseksi, jolloin asiakkaiden on mahdollista tulla lainaamaan aineistoa ulko-ovelta astumatta sisään kirjastoon. Uloslainaamiseen liittyvä kirjakassien luovuttaminen sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa.
 • Kirjastoauto pysähtyy parillisilla viikoilla torstaisin koulupysäkeillä
  • Kylkkälän koulu klo 9.40 - 10.40
  • Valtaalan koulu klo 10.55 - 11.55

 


Isonkyrön kunnan koronavirustiedoteet löytyvät kunnan etusivulta

 

 

VASTAA EEPOS-KIRJASTOJEN KYSELYYN DIGIPALVELUISTA

 

Kyselyyn vastaaminen kestää n. 5 min. Vastanneiden kesken arvotaan S-ryhmän lahjakortteja. Vastausaikaa 13.12.2020 asti. Kysely on osa Eepos-kirjastojen Vieläkin parempi Eepos -hanketta.

 

Kysely Eepos-kirjastojen digipalveluista

 

SATUTUNNIT

Satutuntien alkamisesta ilmoitetaan myöhemmin.

 

Seuraavat satutunnit :

 

Tervetuloa!

 

NÄYTTELYT:

 

Isonkyrön yläkoulun 9-luokkalaisten kuvataideryhmän näyttely "Unelmateos" kirjaston aulassa 16.-30.11.2020. Tervetuloa!

 

Janne Saanion Lego-näyttely kirjastolla.

 

Elokuvajulistenäyttely “Kynällä ja kameralla – kirjasta valkokankaalle” tulossa joulukuussa 2020
Näppi-näyttely (ajankohta ilmoitetaan myöhemmin)
Mimosa-näyttely (ajankohta ilmoitetaan myöhemmin)OMATOIMIKIRJASTO KÄYTTÖÖN ISONKYRÖN KIRJASTOSSA!

Omatoimiaika on päivittäin klo 7-21, jolloin kirjaston käyttö tapahtuu omatoimisesti.

Lisäksi

Saadakseen omatoimikirjaston käyttöoikeuden, asiakkaan tulee hyväksyä omatoimikirjaston käyttösäännöt ja rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityminen tapahtuu kirjaston henkilökunnan palveluaikoina. Omatoimikirjaston käyttösäännöt.

 

Eepos-kirjastojen maksut voi hoitaa verkossa

Eepos-kirjastot eli Etelä-Pohjanmaan kaikki yleiset kirjastot sekä Laihia, Isokyrö, Kaskinen, Perho ja Veteli ovat ottaneet verkkomaksamisen käyttöön Eepos-verkkokirjastossa. Jatkossa asiakas voi verkkopankkitunnuksiaan käyttämällä maksaa velkasaldoltaan kirjaston myöhästymismaksut, kuljetusmaksut ja noutamattomat varaukset. Sen sijaan arvonlisäveroa sisältäviä maksuja (esim. kassit, kopiot) ei verkossa voi teknisistä syistä maksaa. Myöskään tuhoutunutta aineistoa ei voi korvata verkkomaksulla. Verkkomaksamisen alaraja on 0,65 euroa. Ylärajaa ei ole.
Huomioitavaa on, että asiakastiedoissa on oltava sähköpostiosoite, jotta verkkomaksaminen on mahdollista (kuitti maksusta lähetetään sähköpostiin).

 

Eepos-verkkokirjastoon kirjaudutaan omalla kirjastokortin tunnuksella sekä salasanalla, jonka saa kirjastosta jos sitä ei vielä ole.

 

EPRESS- JA EMAGZ-VERKKOLEHTIPALVELUT KIRJASTOSSA

 

Kirjaston lehtilukusalin vieressä oleva tietokone on varattu verkkolehtien lukemiseen. Valikoimassa on yli 200 sanomalehteä (mm. Pohjankyrö) ja 27 aikakauslehteä. Niiden uusin numero sekä edellisiä vuosikertoja on luettavissa. Yhtä lehteä voi samaan aikaan lukea rajoitettu määrä käyttäjiä. Mikäli haluamasi lehden lukuoikeus on käytössä, yritä hetken kuluttua uudelleen. Palvelut toimivat muillakin kirjaston asiakastietokoneilla osoitteissa www.emagz.fi ja www.epress.fi

 

Uusi Rockaway -e-palvelu musiikin soiton opettelemiseen!

 

Rockaway -palvelun avulla voi opetella musiikin soittamista. Palvelusta löytyy suomalaisia opetusvideoita kurssien/oppituntien muodossa. Asiakkaat voivat lainata kurssin itselleen ja opetella omaa haluamaansa tahtia. Palveluun kirjaudutaan kirjastokortin tunnuksella ja salasanalla (jonka saa kirjastosta jos sitä ei vielä ole). Ensimmäisellä lainauskerralla asiakas joutuu vielä rekisteröitymään Rockway-palveluun. Tämän jälkeen kurssien lainaaminen on täysin ilmaista. Palvelu löytyy osoitteesta: http://kirjastot.rockway.fi/eepos/