Ajankohtaista

Vapaa-aika ja matkailu » Uimahalli Pärske » Ajankohtaista

Ajankohtaista

Ui elämäsi kuntoon lokakuussa

Osallistumme jälleen ui elämäsi kuntoon -kampanjaan, joka on nyt kaksiosainen. Uintikuukaudet ovat maalis- ja lokakuu. Kampanjaan voit osallistua keräämällä uintimetrejä tai suoritusminuutteja joko vesijuoksemalla tai -jumppaamalla. Altaalta löytyy myös virtuaalivesijumppanäyttö, joka on saanut asiakkailta hyvää palautetta. Eniten uineet tai jumpanneet palkitaan. Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken suoritetaan arvonta. 

Muistathan tulla uimaan vain täysin terveenä. Pidä myös turvaväli muihin asiakkaisiin. Saunassa ja porealtaassa on rajoitetut henkilömäärät. 

 

Vaasaopiston allasjumpat tiistaisin 15.12. saakka. Miesten puku- ja pesutilat varattu tiistaisin klo 17.45-19.15 naisten 1. ryhmälle. Uimahalli suljetaan klo 18.

 

Elokuun kuntalaisten ilmaisuinnit siirretään myöhempään ajankohtaan. Seuraamme koronatilannetta.

 

Uimareita pyydetään ilmoittamaan kassalla nimensä, jotta tartuntaketjujen selvittäminen tarvittaessa sujuisi helpommin. Nimilistaa säilytetään 4 viikkoa, jonka jälkeen henkilökunta vstaa sen asianmukaisesta hävittämisestä.

 

HUOMIOITAVAA UIMAHALLIKÄYNNIN AIKANA

Luethan ohjeen ennen uimaan menoa

 

  • Jääthän kipeänä kotiin, uimahalliin ei edes vähäisissä oireissa, uimahalliin vasta vähintään kahden oireettoman päivän jälkeen.
  • Jos sairastut kesken uimahallikäynnin, sinun tulee lähteä välittömästi kotiin. Sairastumisesta on hyvä informoida henkilökuntaa.
  • Nauti uimisesta yksin tai läheistesi kanssa, mutta pidä riittävä turvaväli muihin uimahallin asiakkaisiin ja työntekijöihin koko uimahallivierailun ajan.
  • Noudata uimahallin normaaleja peseytymisohjeita ja huolehdi käsihygieniasta, erityisesti WC-tiloissa ja ennen uima-altaalle menoa.
  • Henkilökunta ohjeistaa tarvittaessa tarkemmin. Noudata henkilökunnan ohjeita ja muista myös henkilökuntaa lähestyessäsi turvavälit.
  • Emme suosittele saunan käyttöä. Saunassa max 3 henkilöä kerrallaan, ei koske saman perheen jäseniä.
  • Porealtaaseen kerralla vain saman seurueen jäseniä.