E-aineistot

Vapaa-aika ja matkailu » Kirjasto » Palvelut ja aineistot » E-aineistot

E-aineistot

 

E-kirjat ja äänikirjat

Ellibs

 

Eepos-kirjastoilla on yhteinen e-kirjakokoelma osoitteessa www.ellibslibrary.com/eepos. 

 

Palvelusta löytyy kauno- ja tietokirjallisuutta sekä äänikirjoja. Käytettävissä selaimessa tai Ellibs-mobiilisovelluksessa. E-kirjan lainaamiseen tarvitset kirjastokortin tunnuksen (kortin numerosarja) sekä PIN-koodin, jonka saat kirjastosta jos sinulla ei sitä vielä ole. Tarkemmat ohjeet e-kirjojen lukemiseen löytyy täältä.

 

E-lehdet

eMagz ja ePress


Kotimaisten sanoma- ja aikakauslehtien näköisversioita. Käytettävissä joko kirjaston tietokoneilla tai kirjaston verkossa omalla laitteellasi osoitteessa epress.fi. Ei vaadi kirjautumista. Yhtäaikaisten käyttäjien määrää on rajoitettu.

 

ePress-palvelussa on yli 230 kotimaista sanomalehteä. Palvelussa on monipuolinen valikoima sanomalehtiä mm. Ilkka-Pohjalainen, Helsingin sanomat (myös Kuukausiliite ja Nyt), Aamulehti, Kaleva ja Turun sanomat.

Palvelussa on kahden vuoden arkisto.

 

eMagz-palvelussa kotimaisten sanoma- ja aikakauslehtien näköisversioita osoitteessa emagz.fi. Kirjastossa luettavana on tällä hetkellä 19 lehteä:

Auto Bild Suomi
Episodi
Fit
Hevosurheilu
Hifimaailma
Iltalehti
Ilta-Sanomat
Juoksija
Kauppalehti
Kauppalehti-liitteet
KotiOpas
Kuntalehti
Mikrobitti
Pelit
Retki
Seiska
Seiska TV-liite
Soundi
Voima

 

Etäkäyttöinen eMagz

 

Etäkäyttöinen e-lehtipalvelu eMagz on nyt käytettävissä Eepos-kirjastoissa. Voit lukea kotimaisia aikakauslehtiä verkossa etänä, esimerkiksi kotona tai bussimatkalla. Etäkäyttöön tarvitset kirjastokortin ja PIN-koodin. Voit lukea e-lehtiä tietokoneiden, puhelimien tai tablettien yleisimmillä nettiselaimilla. Suosittelemme käyttämään Firefoxia tai Chromea. Lehdet löydät osoitteessa https://eepos.emagz.fi

 

Etäkäytettävät e-lehdet vuonna 2023:

 

Etäkäyttöiset aikakauslehdet: 
Alibi
Anime
Apu
Deko
Ihana
Kaikkien aikojen Joulu
Kotiliesi Käsityö
Kuluttaja
Maalla
Me Naiset
Metsälehti (sis. Makasiini)
Seura (sis. TV-Maailma)
Suomen Kuvalehti (sis. TV-Maailma)
Suomen Luonto
Tekniikan Maailma
Tiede
TM Rakennusmaailma
Tuulilasi
Vanhat Koneet
Viherpiha
Viva
Voi hyvin

 

Etäkäyttöiset sanomalehdet: 
Ilkka-Pohjalainen
Maaseudun Tulevaisuus
Vasabladet

 

Kirjastokino

Katsele elokuvia, sarjoja ja dokumentteja Kirjastokino-palvelussa osoitteessa kirjastokino.fi. Kirjautumiseen tarvitset Eepos-kirjastokortin numeron ja PIN-koodin. Kirjastokino-palvelu toimii kaikissa uusimmissa selaimissa eri desktop-, mobiili- ja tablet-päätelaitteissa sekä tukee Chromecast / Googlecast -ominaisuutta.