Tapahtumat

Tapahtumat

Ismo Alanko Yksin - Lappajärven kesäteatteri

30.06.2024
KLO 19:00 - 21:30

 

Ismo Alanko esiintyy Lappajärven kesäteatterilla 30.6.2024. Konsertissa kuullaan harvoin livenä kuultuja helmiä, sekä myös uusia lauluja.

ISMO ALANKO YKSIN -KIERTUE KÄYNNISTYY KESÄKUUSSA - 30.6. ON VUOROSSA LAPPAJÄRVI
Musiikillisia tuokiokuvia maailmasta 44 vuoden ajalta esittelevä Ismo Alanko Yksin -konserttikiertue halkoo Suomea kesä-heinäkuun ajan. Sunnuntaina 30.6. Lappajärven kesäteatterissa nähtävän konsertin ohjelmisto sisältää klassikkohittejä ja harvoin livenä kuultuja helmiä, sekä myös uusia lauluja kesäteatterien ainutlaatuisissa puitteissa.

”Ismo Alanko Yksin -konserttikiertue tuo suomalaisiin kesäteattereihin komediaa, tragediaa, ihmissuhdedraamaa ja yhteiskunnallista satiiria laulujen muodossa. Ja kyllä, katsomot ovat katettuja!”, lupaa uutta musiikkia parhaillaan työstävä Alanko.

Ainutlaatuisen uran tehnyt Ismo Alanko on jättänyt lähtemättömän jäljen kotimaiseen musiikkikenttään alati uudistuvalla ja samalla ajattomalla soundillaan.

”Yksin esiintyessään lauluntekijä on alastomimmillaan, haavoittuvimmillaan, mutta myös vahvimmillaan. Läsnä ovat vain laulu ja tulkinta. Tilanne on tasapuolisesti avoin kaikille kuulijoille, vapaa genreistä ja musiikillisen ulkoasun tuomista ennakkoasenteista”, vangitsevan karismaattisena live-esiintyjänä tunnettu artisti avaa tulevien konserttien tunnelmia.

 

Yhteensä 13 etappia kattavan kiertueen nyt julkistettavien kesäteatterikonserttien liput tulevat myyntiin keskiviikkona 31. tammikuuta klo 9 Lippu.fissa. 

Konsertin toteuttavat yhteistyössä Fullsteam Agency ja Lada Productions Oy.

LIPUT:

Ennakkoliput myy Lippu.fi ke 31.1. klo 9 alkaen osoitteessa: <ins>https://www.lippu.fi/event/ismo-alanko-yksin-lappajaerven-kesaeteatteri-18185458/</ins>

Lada Productions Oy

Hinta

46

Lisätietoja

Paikka

Lappajärven kesäteatteri

 

Osoite

Lappajärven kesäteatteri, 62600, Lappajärvi

 

Tapahtuman järjestäjä

Jukka Tallgren

jukka@ladaproductions.fi

0445027256