Tapahtumat

Tapahtumat

Jazzoikoon! SUZANNE (FR)

23.07.2024
KLO 18:00 - 20:00

 

Ranskassa nuorista muusikoista koostuva yhtye SUZANNE tarjoaa omaperäistä jazzia yllättäen kuulijat ihanasti.

Vapaat äänet -konsertti:

Ranskassa nuorista muusikoista koostuva yhtye SUZANNE tarjoaa omaperäistä jazzia. Suzanne on ääni, joka punoutuu Maëlle Desbrossesin, Hélène Duret'n ja Pierre Tereygeolin uuden vuosisadan kansanlauluilta vaikuttavien kappaleiden ympärille.

Melodinen työskentely kohtaa perinteiset rytmit, kamarimusiikin kaltaisen äänitietoisuuden ja yhteisen improvisaatiokielen, jota viedään äärirajoille. Äänet ilmestyvät ja katoavat ja kuljettavat trioa tilanteisiin, jotka eivät koskaan ole aivan samanlaisia.

Yhtyeen nimi on saanut inspiraationsa Leonard Cohenin myyttisestä kappaleesta. Sen taikapiirissä melodinen lähestymistapa kohtaa traditionaaliset rytmit.

<img src="file:///C:UsersmaritAppDataLocalTempmsohtmlclip11clip_image002.jpg" alt="GPT_logo.jpg" style="height: 76;width: 90"/>Suzannen konsertti on osa ekologisiin vastuullisuuskriteereihin sitoutunutta EJN Green Pilot -kiertuetta. Ranskalaisyhtyeen kiertue kattaa kuusi konserttia Virossa ja Suomessa. Kiertue on Europe Jazz Networkin (EJN) tukema ja Raahen Rantajatsien ja Vapaiden Äänien toteuttama.

Tuotanto: Vapaat äänet

Tukija: Alfred Kordelinin Seinäjoen rahasto, Seinäjoen kulttuuripalvelut

Kuva: Vapaat äänet / Laurent Villarem

Ylistaron Kaukolankylän jazzkerho ry

Hinta

20 €

Lisätietoja

Paikka

Perälänraitti, Seinäjoki

Picnic-konsertti os. Perälänraitti 3 A 1, sateen sattuessa sisällä

 

Osoite

Perälänraitti 3 A 1, 60200, Seinäjoki

 

Tapahtuman järjestäjä

Marita Nyrhinen

marita.nyrhinen@outlook.com

0505543964