Tapahtumat

Tapahtumat

Leikitään Pikku Kakkosta -kesäkiertue

06.07.2024
KLO 15:00 - 18:00

 

Pikku Kakkonen ja MLL järjestävät kaikille avoimen piknik-tapahtuman, joka huipentuu televisioon taltioita-vaan konserttiin.

Pikku Kakkonen ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto tuovat Seinäjoelle kolmituntisen, koko perheen yhteiseksi iloksi suunnitellun Leikitään Pikku Kakkosta -tapahtuman, jonka kruunaa televisioon taltioitava konsertti. Koko perheen piknik-tapahtuma on esteetön ja siihen on vapaa pääsy.

Tapahtuma järjestetään la 6.7.2024 Törnävän Piirillä. Tapahtuma klo 15–18, konsertti klo 16.

MLL:n  paikallisyhdistykset järjestävät tapahtumiin monipuolista tekemistä omien alueiden toimijoiden kanssa. Kunkin paikkakunnan tarjoamat elämykset luovat tapahtumiin oman uniikin tunnelmansa.  Tapahtumissa lapset pääsevät myös tapaamaan Pikku Kakkosesta tuttuja suosikkihahmojaan.

Tapahtuma huipentuu Leikitään Pikku Kakkosta -konserttiin, jossa Pikku Kakkosen Nalle, Leikki-Heikki ja tutut juontajat laulavat ja leikkivät Leikkiorkesterin säestämänä.  Leikkiorkesteri, kapellimestarinaan Tuomo Rannankari esittävät niin vanhoja kuin uudempiakin lastenlauluja. Tässä konsertissa saa laulaa, tanssia ja leikkiä mukana!

Tapahtumien aikana nähtävät Leikitään Pikku Kakkosta -konsertit taltioidaan ja ne nähdään Pikku Kakkosessa ja Yle Areenassa elokuusta 2024 lähtien.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjanmaan piiri ry

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Paikka

Törnävän sairaala-alue

Seuralantie 9, 60220

 

Osoite

Seuralantie, 60220, Seinäjoki

 

Tapahtuman järjestäjä

Linda Yli-Mäenpää

linda.yli-maenpaa@mll.fi

044 591 9944