Tapahtumat

Tapahtumat

Liisa Ihmemaassa | Fantasia baletti- ja tanssituotanto

26.05.2024
KLO 17:00 - 19:30

 

Seinäjoen Tanssiopisto Miloff esittää fantasia baletti- ja tanssiteos Liisa Ihmemaassa | Liisa tanssii sulokkaasti Ihmemaahan

Seinäjoen Tanssiopisto Miloff esittää Liisa Ihmemaassa / Alice In Wonderland 

Liisa tanssii sulokkaasti Ihmemaahan

Fantasia baletti- ja tanssiteos Liisa Ihmemaassa Seinäjoen kaupunginteatterissa 26.5.2024 klo 13 ja 17.

Seinäjoen kaupunginteatteri kutsuu baletin ja tanssin ystävät mielikuvitusmatkalle ihmeiden maailmaan. Liisa Ihmemaassa -sadussa on runsaasti hassuja ja mielikuvituksellisia hahmoja, joista on saatu aikaiseksi visuaalisesti mielenkiintoinen tarina.

Teatterin päänäyttämön valtaavat Lewis Carrollin (1831–1898) kirjoista Liisa Ihmemaassa ja Liisan seikkailut peilimaailmassa tutut värikkäät satuhahmot muun muassa Irvikissa, Hatuntekijä, Valkoinen kani, Herttakuningatar, Valkoinen kuningatar, Kalalakeija ja Sammakkolakeija, Korttipakka-armeija ja Shakki-armeija, Punainen Lohikäärme sekä muita mielikuvituksellisia satuhahmoja.

Teoksessa yhdistyvät klassisen ja neoklassisen baletin sekä monipuolisen nykytanssin liikekieli kauneimmillaan. Näyttämöllä kuullaan ihastuttavaa musiikkia ja nähdän satumainen puvustus, jossa ei ole säästelty mielikuvitusta.

Liisa Ihmemaassa on koko perheelle sopiva, visuaalisesti valloittava uusi kokoillan baletti- ja tanssiteos. Tanssiopiston oppilaiden esittämä Liisa Ihmemaassa on hehkuva ja omaperäinen fantasiatanssiversio, joka lumoaa kaikenikäiset katsojansa. Teoksen suositusikäraja on 3-vuotiaasta ylöspäin.

Teatteriravintola palvelee väliajalla. 

Teatterin alalämpiössä myydään ruusuja 6 € /kappale sekä tanssitarvikeliike Miloff Boutiquen ihania lahjatuotteita upeilletanssijoille.

Etelä-Pohjanmaan Tanssiyhdistys ry

Hinta

Liput ennakkoon: 27€ / 17€. Liput näytöspäivänä: 30€ / 20€

Lisätietoja

Paikka

Seinäjoen kaupunginteatteri

 

Osoite

Seinäjoen Kaupunginteatteri, 60100, Seinäjoki

 

Tapahtuman järjestäjä

Mila Miloff

mila@milofftanssiopisto.com

0505014416