Tapahtumat

Tapahtumat

Rytmi-instituutin avoimien ovien päivä

07.05.2024
KLO 12:00 - 19:00

 

Rytmi-instituutin avoimien ovien päivä järjestetään tiistaina 7.5. osoitteessa Vaasantie 11 60100 Seinäjoki.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Rytmi-instituutin toimintaan tiistaina 7. toukokuuta! Avoimien ovien päivä järjestetään Rytmi-instituutin toimistossa Rytmikorjaamolla (0. kerros) osoitteessa Vaasantie 11, 60100 Seinäjoki.

Rytmi-instituutti on populaarimusiikin asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää elävää ja luovaa musiikkikulttuuria Suomessa, harjoittaa populaarimusiikkiin liittyvää koulutus-, tutkimus-, julkaisu- ja tiedotustoimintaa ja ylläpitää alan kotimaisia ja kansainvälisiä suhteita. Lue lisää osoitteessa: www.rytmi-instituutti.fi 

Avoimien ovien päivänä pääset tutustumaan Rytmi-instituutin toimintaan ja henkilökuntaan sekä verkostoitumaan muiden alueen toimijoiden kanssa. Tilaisuudessa esitellään myös uusi Euroopan unionin osarahoittama, Rytmi-instituutin ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun luotsaama Klusteri-hanke, jonka tarkoituksena on koota yhteen (populaari)musiikin ja siihen liittyvien muiden sisältötuotantoalojen eri toimijoita, tekijöitä ja päättäjiä. Klusteri-hanke pyrkii paitsi tarkastelemaan musiikkialaa ja sen sektoreiden toimintaa kokonaisuutena, tunnistamaan kehityskohteita, testaamaan sekä luomaan uusia ratkaisuja alan kehitykselle. Hankkeen tavoitteena on lisätä synergiaa sekä keskustelua alan eri toimijoiden välillä sekä helpottaa alalle työllistymistä avaamalla mm. tietoperusteisen, osallistavan ja avoimen viestintäkanavan, joka tarjoaa väylän tekijöiden löytämiseksi eri projekteihin ja työtehtäviin. 

Avoimien ovien päivässä vierailijoiden on mahdollista tuoda esiin ajatuksia alaan ja sen toimintatapoihin liittyvistä kehitysideoista. 

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Huomioiden musiikkialan toimijoiden vaihtelevat työajat, Rytmi-instituutti järjestää avoimien ovien päivänä kolme ohjattua tilaisuutta, joiden aikana on mahdollista tutustua Rytmi-instituutin toimintaan sekä kuulla tietoa uudesta hankkeesta. Valitse itsellesi kellonajoista sopivin ja ilmoittaudu mukaan täällä

Ohjatut tilaisuudet järjestetään tiistaina 7.5. alkaen klo 12:00, 15:30 ja 17:30.

Lisätietoja:

toimisto@rytmi-instituutti.fi

040 733 4746 (klo 10-15 arkisin)

Rytmi-instituutti

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Paikka

Rytmikorjaamo

Rytmi-instituutin toimisto sijaitsee Rytmikorjaamon kellarikerroksessa (0. kerros)

 

Osoite

Vaasantie 11, 60100,

 

Tapahtuman järjestäjä

Johanna Ahonen

johanna@rytmi-instituutti.fi

0503408726