Tapahtumat

Tapahtumat

Seinäjoen taidehallin taidenäyttelyn avajaiset: Jacob Juhl: Imagine a Tree

14.06.2024
KLO 17:00 - 20:00

 

Taidenäyttelyn avajaistapahtumassa pääset tutustumaan uuteen taidenäyttelyyn, myös taiteilijoihin ja muihin näyttelyn tekijöihin.

Perjantaina 14.6. klo 17–20 vietetään tanskalaisen taiteilijan Jacob Juhlin Kuvittele puu -näyttelyn avajaisia Seinäjoen taidehallin Vintillä. Samaan aikaan talossa järjestetään Kalevan Navetan Kesäpäivä -tapahtuma. Olet lämpimästi tervetullut! Tapahtumaan on vapaa pääsy kaikille.

Avajaisten ohjelmassa on taiteilijahaastattelu, avajaispuheita sekä näyttelyn teemoista ammentava Karkkipuu-työpaja kaiken ikäisille. Lisäksi Kesäpäivän ohjelmassa on käsityöpiknik, jazz-konsertti sekä paljon muuuta.

<h3>Kesäpäivän ohjelma</h3>
  • Klo 17-20 Käsityöpiknik ja korinpunontatyöpaja.
  • Klo 17-20 Sirkustyöpaja.
  • Klo 17-18 Soolosalsa-workshop.
  • Klo 17-20 Käsityöläisjäätelöiden maistatusta Äärellä-ravintolassa.
  • Klo 17-19 Karkkipuu-työpaja. Rakenna oma mielikuvituspuusi karkeista Taidehallin taideohjaajan johdolla! Työpaja sopii kaikenikäisille. Pop up -työpaja järjestetään Pedatila Itikassa (2. krs.). Työpaja avautuu klo 17, ja se kestää klo 19 asti tai siihen saakka kuin materiaalia riittää.
  • Klo 17.30 Taidenäyttelyavajaiset: Kuvittele puu-näyttelyn avajaispuheet ja taiteilijahaastattelu.
  • Klo 18-19 Kalevan Navetan bingo.
  • Klo 18-20 Jazz-konsertti.
  • Klo 17-20 Muu-passi lapsille ja lapsenmielisille.

<h4>Taidenäyttelyn avajaiset</h4>

Seinäjoen Taidehallin näyttelyavajaiset ovat kaikille avoimia, maksuttomia tapahtumia, joissa pääset tutustumaan paitsi uuteen taidenäyttelyyn, myös taiteilijoihin ja muihin näyttelyiden tekijöihin. Avajaisiltojen yhteydessä järjestetään myös taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan tapahtumapäiviä, jolloin talo on täynnä monipuolista ohjelmaa talon eri toimijoilta.

Saapuminen Kalevan Navettaan

Osoite: Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki. Rakennuksen pääovi sijaitsee Kalevan Navetan ja Itikanmäen asuintalojen välisen sisäpihan puolella. Kävellen ja pyörällä pääset Kalevan Navetalle Vaasantien kautta tai Pohjan valtatien ylittävää Lakeuden aamunkoi -siltaa pitkin.

Kalevan Navetan ympärillä on noin 50 autopaikkaa asiakkaille. Ensimmäiset kaksi (2) tuntia on ilmaista automaatista saatavalla lipukkeella tai parkkisovelluksella, ja seuraavat tunnit maksavat 1 €/h. Lähin yleinen pysäköintialue sijaitsee Maakunnankadulla noin 700 metrin päässä rakennuksesta. Vilkkaina tapahtumapäivinä suosittelemme käyttämään henkilöauton sijasta muita saapumisvaihtoehtoja tai pysäköimään auton tarvittaessa Maakunnankadun parkkialueelle.

Seinäjoen taidehalli

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Paikka

Seinäjoen taidehalli, taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta

Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki

 

Osoite

Seinäjoen taidehalli, 60100, Seinäjoki

 

Tapahtuman järjestäjä

Pii Anttila

pii.anttila@seinajoki.fi

0444255823