Tapahtumat

Tapahtumat

Tangoviikonloppu

18.05.2024 - 19.05.2024
KLO 11:00 - 15:00

 

Tangoseniori-kilpailun semifinaali ja finaaliin karsinta Hotelli Mesikämmenessä Ähtärissä. 18.5. illalla tanssittaa Timo Saarimäen orkesteri

Tangoseniori-kilpailun 2024 semifinaali ja finaaliin karsinta järjestetään Hotelli Mesikämmenessä Ähtärissä 18. - 19.5!

Esikarsinnat on järjestetty ympäri Suomea talven aikana, ja nyt on semifinaalin aika! Tangoseniori-laulukilpailun semifinaaliin valitaan esikarsinnoista noin 80 laulajaa.

Nyt voit tulla viettämään tangoviikonloppua Ähtäriin, jonka aikana pääset kannustamaan yleisössä, kuuntelemaan taidokasta tulkintaa ja upeita lauluääniä, nauttimaan herkullisesta ruoasta ja tanssimaan orkesterin johdolla aamuyöhön asti!

Lauantaina Ä-klubin tiloissa pidettävään semifinaaliin on yleisöllä VAPAA PÄÄSY, tervetuloa kuuntelemaan klo 11 alkaen! Illalla ravintola Mesikämmenessä on tarjolla herkullinen Tangobuffet, jonka jälkeen jaksaa varmasti myös tanssia. Lauantai-iltana klo 21 aloittaa Timo Saarimäen orkesteri soiton hotellin Ä-klubilla ja toivomme mukaan runsaasti tanssijoita ja tangomusiikista nauttivia! Tanssilippu on 25€.

Sunnuntaina järjestettävän finaalin karsinta alkaa klo 12 Ä-klubin tiloissa, laulajien säestäjänä toimii Timo Saarimäen orkesteri ja yleisöllä on VAPAA PÄÄSY.

Kilpailun järjestää Suomalaisen tangon Satumaa ry. Heinäkuussa Seinäjoella pidettävät finaalit järjestetään yhdessä Seinäjoen Tangomarkkinat Oy:n kanssa.

Hotelli Mesikämmen

Hinta

Karsintoihin yleisöllä vapaa pääsy, illan tanssilippu 25€

Paikka

Hotelli Mesikämmen

 

Osoite

Karhunkierros 149, 63700, Ähtäri

 

Tapahtuman järjestäjä

Katri Rantala

katri.rantala@ahtarizoo.fi

03062150